Sixies

Eddy S. is een interessante Kortrijkzaan. Afgezwaaid bij Fluvius is den Eddy van alle markten thuis.
Samen met de club der sixiejobbers verlegt hij grenzen als begenadigd conferencier, causeur en moppentapper. Toen hij op een keer een conference gaf op 'The Shift' over de enorme schatkist aan talent, humor & drive bij jonggepensioneerden werd Eddy van alle kanten bejubeld en op het schild geheven. De ganse zaal hing aan zijn lippen. Zelfs Anouk L.geraakte in opperste staat van opwinding en krijste "sixies should be celebrated, not mandated". 
Eddy klust nu via Sixie bij als 'woningcontroleur', een soort woningpolitie waarbij geen huiszoekingsbevel nodig is om hem toe te laten onverhoeds woningen binnen te dringen om er onregelmatigheden in de opvang van hemelwater vast te stellen, de afloop van weesees te controleren, de wormen in dakgebinte te inventariseren en tientallen andere anomalieën vast te stellen. Deze werkzaamheden bezorgen Eddy veel positieve energie en vullen zijn bescheiden pensioentje aan tot groot jolijt van vrouwtje Veerle. 
Met Sixie is Eddy in Kortrijk echt bakens aan het verzetten waar we met z'n allen heel erg fier op mogen zijn.
De Kortrijkse Saaie Oudemannenclub (vanaf 80) dewelke wekelijks van 15 tot 18 u vergadert in afspanning 't Schaek olv L-A V. ligt op vinkenslag om Eddy uit te nodigen voor een conference over het mannelijk orgasme na de tachtig. De jonggepensioneerde Eddy is een welgekomen gast op de wekelijkse KSM bijeenkomsten om samen te filosoferen, te roddelen en smachtend smoelen te trekken en kushandjes te werpen naar de oude besjes.
Eddy is waarlijk een interessante Kortrijkzaan.         

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gemeenteraad van Kortrijk : een circus

Opgepast, Pierke !